Museumsbesøg - Sinsheim Auto & Technik museum

Forfatter: Martin Clair Svendsen
 

Kun cirka 35 km fra et andet spændende museum, nemlig Technik Museum Speyer, ligger dette super spændende museum. Museet er et teknisk museum i titel, og her kan du da også se masser af teknik, f.eks. meget stor udstilling af militært isenkram, men også den spektakulære Concorde flyvemaskine står på søjler over bygningen, med trappe op så du kan se den indvendigt. Du finder også det russiske svar på Concorden, Tupolev TU-144.

Jeg startede i hal et, som indeholdte militærhistorie og andet teknisk udstyr, men også en fin amerikanerbil samling og en håndfuld fine Mercedes biler og blev derfor noget overrasket da jeg besøgte hal 2 som er særdeles imponerende og en af de største samlinger jeg har set på et sted. Bilerne er i god stand og sat pænt op, og ikonerne dukker nærmest op en efter en.

Således finder du Lamborghini Miura, samling af Maybach biler, meget stor samling af klassiske Mercedes biler, klassiske Ferrari, Lancia Stratos, og mange mange flere. Ifølge hjemmesiden er der over 300 udstillet biler.

Museet er hyggeligt, der er god plads, bilerne er pænt sat op og der er mulighed for ordentlig forplejning, så museet er klart et besøg værd.

Adresse:
AUTO & TECHNIK MUSEUM SINSHEIM e.V.
Museumsplatz
D-74889 Sinsheim

Kort:

 

© Bilhistorie.dk
webmaster@bilhistorie.dk